dimecres, 25 de maig del 2011

Acord de govern de 24 de maig de 2011 aprovant el nomenament parcial dels aprovats de la JU026

El Govern ha aprovat un acord que permet proveir definitivament amb personal funcionari tots els llocs de treball de vigilància penitenciària que fins ara estaven vacants o ocupats per personal interí o temporal als diferents centres penitenciaris de Catalunya amb personal funcionari del cos tècnic d’especialistes.
Durant l’any 2010 es va iniciar un procés selectiu de provisió de 428 noves places i 42 d’addicionals per tal de dotar els centres penitenciaris de Catalunya que ja estaven en funcionament i els nous equipaments.
El procés selectiu comprenia també la dotació de part de les plantilles del nou centre penitenciari de Puig de les Basses i del Centre Obert de Girona, que s’incorporaran a les seves places durant el primer semestre de 2012 quan està previst que entrin en funcionament aquestes dues noves infraestructures. Tots els altres funcionaris que han superat el procés de selecció s’incorporaran ja a la resta de places vacants.





Concentració davant el Parlament el proper 31 de maig

CCOO denuncia les actuacions unilaterals de la Generalitat de Catalunya i manifesta la seva negativa a negociar retallades


FotoEl Govern de la Generalitat continua amb la seva ofensiva de retallades de condicions laborals i serveis públics. 

CCOO vol manifestar la seva més rotunda negativa a acceptar les noves retallades que ha decidit de manera unilateral el govern de la Generalitat, negant-se a negociar, i que signifiquen un nou atac contra els treballadors i treballadores públics. Les retallades que ara aplicaran es concreten en la reducció de la quantia del Fons d’Acció Social en un 50%, i en la suspensió de l’aportació al Pla de Pensions per el 2011, incomplint de manera flagrant els acords existents. 


Informeu-vos en aquest enllaç.