dilluns, 18 d’abril del 2011

NO A LES RETALLADES

RECOLLIDA DE SIGNATURES:

CCOO està recollint signatures de funcionaris en contra de les retallades de personal que planeja el Govern en tots els àmbits de l'administració.

Aquestes retallades suposen la no cobertura de baixes, jubilacions, decessos, reforços de personal, etc. i suposen l'amortització de llocs de treball. Òbviament, els més afectats són les contractacions més precàries, les interinitats en tots els àmbits.

És per això que hem de treballar perquè això no passi o que l’impacta sigui el menor possible. En un àmbit com el nostre, on prima la seguretat, el Tractament educatiu, i la bona gestió, és vital que es mantinguin aquests llocs de treball.

De nou les presons som els prescindibles, retallen menys personal en Salut i Ensenyament però sembla que l’àmbit penitenciari no dóna vots.

Hem de donar suport, amb aquest gest, a tots els companys que cada dia estan al nostre costat treballant i prevenir les properes retallades que se'ls puguin anar passant pel cap. Ja ens han tret el 5% i és el moment de protestar i oposar-se a retallades en personal mentre mantenen despeses supèrflues i burocràtiques.

Dir-vos també que, com sempre i puntualment, amb tot el rigor possible, seguirem informant sobre les novetats que vagin sorgint.

Seccions Sindicals de CCOO